Of het nu gaat om een voorbereidingskeuken, kookeiland, bakwand, spoelkeuken of een compleet restaurant voor 1000 personen, hoe goed ook voorbereid, bij de montage kom je altijd onverwachte zaken tegen.

Wij zien dat niet als een probleem, maar als iets wat zo goed mogelijk moet worden opgelost.

Soms beginnen de problemen bij het inhuizen van de apparatuur of het meubilair. Maar er is altijd een oplossing! (Er is nog nooit iets buiten blijven staan!)

Ook bij de montage kom je meestal wel een paar problemen tegen, b.v. elektra is niet bereikbaar, waterleidingen zijn verkeerd aangebracht, wanden lopen schuin of een aannemer wijkt af van gemaakte maatafspraken. In het ergste geval is er b.v. een kolom geplaatst, net waar het uitgiftebuffet is gesitueerd.
Geen paniek! In bijna alle gevallen is er - in overleg - een oplossing te bedenken.
Dan passen we terplekke de zaken zo aan dat het wel past. Desnoods bouwen we dat buffet om de kolom heen en is het net of het zo hoort.
Kennis van rvs, volkern, elektra en installatietechniek zijn daarbij de sleutelwoorden.

Het belangrijkste is natuurlijk het eindresultaat. Is alles op tijd klaar en is de opdrachtgever tevreden.
Geen “9 tot 5 mentaliteit”, maar oog voor detail en plezier in het werk zijn daarbij de belangrijkste voorwaarden.